Недорахували вартість: в Україну хотіли незаконно ввезти товару на мільйон гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Недорахували вартість: в Україну хотіли незаконно ввезти товару на мільйон гривень

Кримінал
554
На пункті пропуску “Ягодин” на кордоні з Польщею на вихідних прикордонники завадили незаконному ввезенню в Україну товарів на двох вантажівках на суму понад 1 млн грн.
Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.
“Цими вихідними через пункт пропуску “Ягодин” двома “DAFами” намагалися ввезти в Україну товари, замовчуючи про їх справжню вартість та взагалі наявність”, – йдеться у повідомленні
Вказано, що у першому випадку прикордонники зупинили вантажівку, яка везла екскаватори.
“За інформацією оперативних співробітників Луцького загону щодо можливої заниженої вартості товару, прикордонники направили вантажівку на поглиблений огляд. Після спільної з митниками перевірки з’ясувалося, що вартість вантажу значно занизили. Товар вилучили митники та оцінили його на суму в понад 800 тис. грн”, – вказано у повідомленні.
Повідомляється, що в іншому випадку водій перевозив крейдований картон для друку та пакування.
“Враховуючи наявні ризики щодо незаконного переміщення товарів через державний кордон, охоронці кордону ініціювали поглиблений огляд і цієї вантажівки. Згодом серед заявленого товару прикордонники спільно с митниками виявили не задекларовану гідравлічну лебідку, що не була зазначена в товаросупровідних документах. Знахідку також вилучили представники митниці та оцінили її на понад 200 тисяч гривень”, – повідомили у пресслужбі.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас