В Кабміні рекомендували, коли українцям починати робочий день — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Кабміні рекомендували, коли українцям починати робочий день

Особисті фінанси
5219
Кабінет Міністрів рекомендує підприємствам починати робочий день для співробітників о 9:00, 10:00, або в більш пізній час протягом карантину.
Причина. Для обмеження скупчення людей в громадському транспорті,
Про це йдеться в постанові уряду №500.
Держоргани та органи місцевого самоврядування, а також підприємства, установи, організації, незалежно від форми власності, повинні забезпечити на період карантину гнучкий робочий час або відправити працівників на дистанційну роботу.
Починати роботу о 10:00 або пізніше рекомендується підприємствам оптової та роздрібної торгівлі, які займаються ремонтом автотранспортних засобів і мотоциклів, поштовою та кур’єрською діяльністю, тимчасовим розміщенням і організацією харчування, страховою діяльністю, установам освіти, надання соціальної допомоги, мистецтва, спорту, а також підприємствам сфери розваг і відпочинку, йдеться в постанові.
Також органам місцевого самоврядування рекомендовано розробити або скоригувати маршрути руху громадського транспорту з урахуванням змінених графіків роботи підприємств, установ, організацій для забезпечення можливості переміщення працівників на роботу і з роботи.

Довідка Finance.ua:

  • З 22 червня в областях України рішення про посилення карантину ухвалюватиме місцева влада. За новою методикою будуть визначатися регіони, які вимагають більш жорсткого карантину.
Читайте важливі поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас