Із 1 липня українці зможуть літати до Туреччини без самоізоляції і тестування на коронавірус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Із 1 липня українці зможуть літати до Туреччини без самоізоляції і тестування на коронавірус

Особисті фінанси
1583
З 1 липня туристи з України зможуть подорожувати літаками до Туреччини без самоізоляції та тестування, лише з дотриманням необхідних вимог безпеки.
Про це заявив турецький посол Ягмур Ахмет Гюльдере, передає пресслужба Міністерства інфраструктури України.
“Посол Ягмур Ахмет Гюльдере відмітив, що турецька сторона готова приймати українських туристів, починаючи від 1 липня цього року, без проходження самоізоляції та тестування з дотриманням норм безпеки авіаперевізниками”, — йдеться у повідомленні.
У разі ж виявлення підвищеної температури під час температурного скринінгу подорожуючим буде пропонуватись пройти тестування на COVID-19.
У свою чергу, міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що низка авіакомпаній, зокрема, Azur Air Ukraine, SkyUp, Turkish Airlines, Pegasus Airlines та Windrose вже заявили про свою готовність здійснювати регулярні пасажирські рейси з України до Туреччини від початку липня.

Довідка Finance.ua:

  • У Міністерстві закордонних справ очікують, що міжнародне авіасполучення насамперед може відновитися з Азербайджаном, Болгарією, Грузією, Туреччиною та Кіпром.
  • Авіакомпанія Wizz Air оголосила про відновлення роботи своєї бази у Міжнародному аеропорту “Київ” та перельотів з України до Угорщини, Німеччини, Данії, Естонії, Греції та Великобританії.
  • Польська авіакомпанія LOT з липня відновлює польоти за маршрутом Київ-Варшава. Рейси відправлятимуться п’ять разів на тиждень.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас