Мережа Pizza Celentano збирається відкривати ресторани у новому форматі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мережа Pizza Celentano збирається відкривати ресторани у новому форматі

Фондовий ринок
1354
Мережа ресторанів Pizza Celentano планує розвивати мережу та готується у 2021 році до відкриття нових ресторанів у Києві.
Про це пресслужба компанії Pizza Celentano повідомила Finance.ua.
Нагадаємо, на початку червня з’явилася інформація щодо закриття ресторанів Pizza Celentano в Києві.
“Відкриваємо нові ресторани та оновлюємо старі. За час карантину Pizza Celentano продала три нові франшизи у різних містах України, а саме: у Луцьку, Трускавці та Новояворівську, а на наступний рік планує відкриття закладу в центрі Варшави”, – ідеться в повідомленні.
Яка стратегія запланована для Києва:
  • в столиці мережа Pizza Celentano працювала за принципом мастер-франшизи, де всі ресторани Києва знаходилися в власності одного франчайзі;
  • відтепер мережа працює з різними франчайзами в межах одного міста, що створює здорову конкуренцію між закладами та дозволяє мережі оновлюватися швидше.
Які формати пропонуються на франшизу:
  • Pizza Celentano відкриває ресторани як розширеного формату, так і невеликі піцерії з меншим інвестиційним входом та швидшим терміном окупності, які пропонуються до розміщення в спальних районах чи локаціях з високою прохідністю;
  • франчайзер також пропонує використовувати й елементи, які не пов’язані з кухнею – наприклад дитячі кімнати, які є кількох видів;
  • ресторани Pizza Celentano підходять для розміщення як в готелях, так і на комерційних площах житлових комплексів та в торгово-розважальних центрах.
  • також керівна компанія мережі планує запуск франшизи нового ресторанного проєкту не у форматі піцерій, який буде пов’язаний з крафтовим пивом торгової марки Кумпель.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас