Boeing запустив лінію з переобладнання літаків на вантажні в Гуанчжоу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Boeing запустив лінію з переобладнання літаків на вантажні в Гуанчжоу

Фондовий ринок
416
Нова виробнича лінія з переобладнання літаків під спільним управлінням американської Boeing і китайської компанії з техобслуговування літаків Guangzhou Aircraft Engineering Co. (GAMECO) була запущена в місті Гуанчжоу.
Компанії переобладнають використані пасажирські літаки моделі 737 на вантажні (проєкт 737-800 BCF) з метою продовження терміну їх служби і кращого задоволення потреб ринку, йдеться в повідомленні Boeing China.
У період поширення коронавірусної інфекції COVID-19 спостерігається зростання попиту в секторі вантажних авіаперевезень, який відіграє вирішальну роль в транспортуванні життєво важливих товарів і підтримці глобальних ланцюжків поставок. Під впливом пандемії деякі авіакомпанії змінюють структуру свого парку, щоб відповідати змінам на ринку, і переобладнані вантажні літаки могли б надати їм більш рентабельні варіанти, повідомляє агентство “Сіньхуа”.
Boeing запустила проєкт 737-800 BCF виключно в Китаї, де до теперішнього часу було побудовано і введено в експлуатацію в цілому шість виробничих ліній. На даний момент в рамках цього проєкту вже отримано 130 замовлень по всьому світу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас