Xiaomi анонсувала планшет-моноблок з великим дисплеєм (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi анонсувала планшет-моноблок з великим дисплеєм (фото)

Технології&Авто
1100
На краудфандинговій платформі Xiaomi Youpin з’явився планшет NextClass.ai NX1 з незвично великим для свого класу дисплеєм, діагональ якого становить 15,6 дюйма. Новинка у форм-факторі моноблока з регульованою підставкою примітна просунутою акустичною системою, камерою з поворотним механізмом і широким набором інтерфейсів.
Гаджет оснащений 15,6-дюймовим ємнісним сенсорним екраном з фільтром синього кольору, що знижує навантаження на очі. Пристрій також підтримує функцію автоматичного регулювання яскравості залежно від освітлення і попереджає користувача, якщо той занадто сильно присунувся до дисплея. Прошивка новинки на базі Android включає в себе низку додатків для навчання.
Xiaomi анонсувала планшет-моноблок з великим дисплеєм (фото)
За продуктивність планшета відповідає чотирьохядерний процесор (Cortex-A55) в комбінації з 4 ГБ оперативної пам’яті, обсяг вбудованого накопичувача становить 64 ГБ. Передбачений у складі SoC і виділений блок нейронних обчислень (NPU). Список інтерфейсів NextClass.ai NX1 включає модулі Wi-Fi (2,4 ГГц + 5 ГГц) і Bluetooth 4.2, а також роз’єми USB Type-A, HDMI і LAN.
Xiaomi анонсувала планшет-моноблок з великим дисплеєм (фото)
Апарат отримав дві камери, одна з яких розміщена в циліндричному блоці з можливістю регулювання кута нахилу, інша — на корпусі планшета. Пристрій також оснащений регульованою підставкою, завдяки якій можна вибрати будь-який кут нахилу гаджета до столу. За аудіоможливості NextClass.ai NX1 відповідають стереодинаміки на фронтальній панелі і всеспрямований масив мікрофонів.
Пристрій поставляється зі стилусом і за умовами краудфандингу обійдеться покупцям в $250. Роздрібна ціна новинки після завершення збору коштів складе $338.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас