Одеський аеропорт відновив міжнародне сполучення з Берліном, Будапештом і Мінськом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одеський аеропорт відновив міжнародне сполучення з Берліном, Будапештом і Мінськом

Фондовий ринок
1088
Сьогодні, 15 червня, адміністрація Одеського аеропорту відновила регулярні авіарейси в Берлін, Будапешт і Мінськ, які не виконувалися протягом декількох місяців через введення урядом карантинних заходів у зв’язку з епідемією коронавірусу.
Про це повідомляє пресслужба аеропорту на своїй сторінці в Facebook.
“Публікуємо розклад рейсів на період з 15 по 28 червня 2020 року. Зокрема, авіакомпанія Belavia: напрямок – Мінськ, рейси будуть виконуватися щодня; авіакомпанія Wizz Air: напрямок – Берлін, по середах і неділях; авіакомпанія Wizz Air: напрямок – Будапешт, рейси будуть виконуватися по понеділках і п’ятницях”, – йдеться в повідомленні.
В аеропорту також уточнили, що в умовах адаптивного карантину авіакомпанії Windrose і Міжнародні Авіалінії України виконують регулярні рейси “Київ-Одеса-Київ”.
Пресслужба аеропорту нагадала, що “для в’їзду іноземців в Україну (крім дипломатів і тих, хто не має посвідки на проживання в Україні) необхідно мати в наявності страховий поліс, який компенсує витрати, пов’язані з обсервацією та лікуванням у разі інфікування COVID-19.
Обов’язковій обсервації підлягають тільки ті особи, які перетинають кордон і прибувають з країн або є громадянами (підданими) країн зі значним поширенням COVID-19 (кількість активних випадків захворювання становить понад 40 осіб на 100 тис. осіб.), додали в міжнародному аеропорту.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас