Кредобанк впроваджує онлайн-оплату послуг візових центрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредобанк впроваджує онлайн-оплату послуг візових центрів

Особисті фінанси
154
Кредобанк впроваджує онлайн-оплату послуг візових центрів
Кредобанк запроваджує дистанційну оплату послуг пунктів прийому візових анкет. Новий сервіс дозволяє уникнути черг та сплатити збір за розгляд заяви на отримання національної візи Польщі картою будь-якого українського банку, не відвідуючи банківське відділення, а також значно скоротити час прийому платежу в касі банку.
Скористатися сервісом можна на спеціальній вебсторінці банку. При виборі оплати онлайн потрібно авторизуватися за допомогою мобільного телефону, зробити фото обличчя в сервісі та додати фото першої сторінки паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Якщо платник оплачує послугу не для себе, потрібно додати фото паспорта громадянина України/паспорта громадянина України для виїзду за кордон та фото першої сторінки паспорта громадянина України для виїзду за кордон осіб, що подаватимуть документи на візу, і документів, що підтверджують родинні зв’язки з платником. Після перевірки поданих документів банком, що відбувається з 9.00 до 17.00 в робочі дні, заявник отримає SMS-повідомлення з унікальним кодом, який використовується для призначення дати подачі документів на візу. Якщо оплата відбулася після 17.00 в робочі дні або у вихідні та святкові дні, то обробка інформації відбудеться наступного робочого дня.
При виборі опції оплати послуг пункту прийому візових анкет у касі банку потрібно авторизуватися в сервісі за допомогою мобільного телефону та ввести дані паспорта громадянина України для виїзду за кордон заявників. Після успішного введення даних платник, отримує SMS-повідомлення з кодом реєстрації, який потрібно назвати при зверненні в касу банку з оригіналами документів.
«Сервіс онлайн-оплати послуг пунктів прийому візових анкет є черговим кроком у розвитку дистанційних каналів Кредобанку, які набули особливої важливості для клієнтів в умовах епідемічної загрози. Нова послуга спростить процес подачі заяви на візу Польщі та допоможе значно зменшити черги у банківських відділеннях», — говорить заступник голови правління АТ «Кредобанк» Войцєх Тарасюк.
Розвиток дистанційних каналів обслуговування є одним із ключових пріоритетів Кредобанку. За останній час банк запровадив сервіс онлайн-відкриття рахунків для приватних клієнтів, який дозволяє відкривати рахунки та отримувати банківські карти без візиту до відділення, послугу дистанційного відкриття рахунків для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, послугу дистанційного замовлення довідки за чинним кредитом через заповнення заявки на сайті банку, а також новий онлайн-банкінг для роздрібних клієнтів та послугу онлайн-подачі звітності позичальниками-юридичними особами.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас