У МЗС заявляють, що не заважатимуть українцям виїжджати за кордон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МЗС заявляють, що не заважатимуть українцям виїжджати за кордон

Казна та Політика
457
Міністерство закордонних справ (МЗС) не радить українським громадянам виїжджати за кордон, але перешкоджати цьому не буде.
Про це в інтерв’ю “Укрінформ” заявив Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.
За його словами, завдання МЗС завжди полягало в двох речах – сприяти свободі руху громадян і захищати їхні права за кордоном.
МЗС ніяк не стоятиме на шляху українських громадян, які хочуть виїхати. Але все, що в моїх силах – це нагадати їм, що зараз будь-яка подорож – це наражання себе на небезпеку. Тому подорожуйте, якщо хочете, але завжди пам’ятайте, що світ досі небезпечний!”- зазначив голова МЗС.
Як повідомлялося раніше, 10 червня, в Україні почався новий етап виходу країни з карантину: відновили роботу бази відпочинку і санаторії, установи культури і два КПВВ на Донбасі.
Нагадаємо, станом на ранок 14 червня в Україні виявлено 648 нових випадків інфікування COVID-19, дев’ять осіб з числа раніше хворих померли, 106 одужали.
Раніше головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що кількість людей, у яких виявили коронавірусну інфекцію COVID-19, пов’язана з пом’якшенням карантинних заходів.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас