Microsoft оголосила про запуск продукту на основі блокчейна біткоїна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft оголосила про запуск продукту на основі блокчейна біткоїна

Фінтех і Картки
734
Корпорація Microsoft оголосила про запуск мережі децентралізованих ідентифікаторів (DID), яка працює зокрема на основі блокчейна біткоїна. Технологія ION дозволяє користувачам створювати цифрові облікові записи. Йдеться, наприклад, про водійські права або акаунти в соцмережах. Збережені на них дані будуть належати виключно користувачам, а не сервісам, оскільки система децентралізована.
Про це йдеться в офіційному блозі Microsoft.
«Ми дуже раді, що ION підключилася до мережі біткоїна для запуску публічної бета-версії. З самого початку ION була розроблена як децентралізована мережа, призначена для роботи незалежно від централізованих сторін і посередників, включаючи Microsoft», – повідомили в компанії.
Технологія ION увійшла в стадію бета-тестування. Її зможуть використовувати компанії і приватні особи. У роботі над проектом також беруть участь криптобіржа Gemini, виробник апаратних нод Casa, платіжний сервіс BitPay, розробник програмного забезпечення NCR та інші компанії.
У березні Microsoft запатентувала систему майнінгу, яка використовує дані про активність людського тіла для видобутку цифрових грошей. Користувач зможе отримувати заохочення у вигляді криптовалюти за перегляд реклами або за виконання фізичних вправ.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас