Якість газу у травні 2020 року по областях України (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Якість газу у травні 2020 року по областях України (інфографіка)

Особисті фінанси
595
Оператор ГТС здійснює лише транспортування природного газу, що заходить у систему магістральних газопроводів, та не має технічної можливості погіршувати або змінювати його якість.
Про це повідомляє “Оператор ГТС України”.
Результати усіх аналізів фізико-хімічних показників по системі магістральних газопроводів Оператора ГТС України можна переглянути нижче, а також у розділі Якість газу на сайті компанії.
Середньозважена теплота згоряння природного газу, який подавався споживачам України у травні 2020 року, становить 8 236 ккал/м3 (при нормі стандарту 7 600 ккал/м3).
Оприлюднені паспорти включають: компонентний склад та інші фізико-хімічні показники, які характеризують калорійність та якість блакитного палива.
Якість газу у травні 2020 року по областях України (інфографіка)
Опубліковані паспорти якості природного газу систематизовано за регіонами України із зазначенням об’єкту відбору проби та його прив’язки до магістрального трубопроводу.

Довідка Finance.ua:

  • Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що співпраця з МВФ у рамках нового меморандуму дасть можливість Україні знизити ціну на газ для населення.
  • За словами голови правління НАК “Нафтогаз України” Андрія Коболєва, повноцінний запуск ринку природного газу для населення та конкуренція постачальників дозволять українським домогосподарствам скористатись всіма перевагами низької ціни на природний газ.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас