Кулеба назвав країни, де українцям можна буде відпочити влітку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кулеба назвав країни, де українцям можна буде відпочити влітку

Казна та Політика
7155
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів, у які країни українці зможуть полетіти відпочивати вже цього літа – серед тих, з ким уже домовляється українська сторона – Туреччина, Греція та Іспанія.
Про це він розповів в ефірі “Сніданку з 1+1”.
“Ми плануємо відкривати авіасполучення від 15 червня, але, звісно, ми можемо відкритися, але треба, щоб наші партнери теж відкрилися. Тому ми зараз ведемо перемовини з країнами, щоб вони відкривалися для нас і щоб наші літаки могли вже регулярно мати рейси”, – зазначив Кулеба.
Також голова МЗС повідомив, з якими країнами вже йдуть перемовини.
“Ми вже поговорили з Туреччиною, і вона вже готова приймати українських туристів. Працюємо з Грецією, з Іспанією. Тобто з країнами, які найбільш популярні серед українців”, – розповів міністр.
При цьому він зауважив, що в Іспанії ситуація дуже складна: вони планували відкриватися для сусідів – Франції та Португалії, – але “там непроста пандеміологічна ситуація, тому вони перенесли відкриття”. “Але ми виходимо з того, що загалом за другу половину червня країни будуть ухвалювати рішення про те, коли і на яких умовах відкриватися. Тому, в принципі, ми поступово будемо розраховувати на відновлення авіасполучення вже протягом липня-серпня”, – вказав міністр.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас