Шмигаль: "5-7-9%" на сьогодні стала практично програмою 0% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмигаль: "5-7-9%" на сьогодні стала практично програмою 0%

Кредит&Депозит
6460
Ставки за кредитною програмою “5-7-9” фактично знизилися для позичальників до 0%. Програма дозволяє рефінансувати старі кредити для малого бізнесу.
Про це на засіданні уряду заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
За його словами, програма “5-7-9%” на сьогодні стала практично програмою 0% і дає можливість малому і мікробізнесу рефінансувати свої існуючі кредити.
“Уже в 9 банках підписані угоди під 0% з відтермінуванням сплати тіла кредиту на 1 рік. Програма “5-7-9%” трансформована в програму 0% під кредити для малого і мікробізнесу”, – підкреслив Шмигаль.
Як повідомив прем’єр, на сьогодні видано понад 250 млн грн кредитів, але цього точно було недостатньо в карантинних і кризових умовах.
“Тому Кабмін пропонує ВР підтримати програму “Нові гроші”, ми зможемо розглядати можливість видачі малому, середньому і мікробізнесу кредитів під дешеві відсотки”, – заявив він.
Що передбачає програма “Нові гроші”. Кредитування на 5 млрд грн для мікро, малого і середнього бізнесу, держава гарантує 80% тіла кредиту перед банком.

Довідка Finance.ua:

  • Програма “Нові гроші” передбачатиме фінансування мікро- і малих підприємств, тобто компаній з оборотом в еквіваленті до 10 млн євро. Мета її – надати фінансування на першочергові цілі: виплати зарплати, оплати комунальних послуг, оренди, податкових та обов’язкових платежів.
  • При цьому програма міститиме вимоги щодо фонду оплати праці та кількості персоналу позичальників.
  • Малий і середній бізнес зможе залучити кредити під державні гарантії за програмою “Нові гроші” під особисту поруку.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції за кредитами в Україні. Щоб допомогти вам з вибором кредиту, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. За його допомогою можна швидко і комфортно обрати необхідний саме вам кредитний продукт.

Помічник за кредитами

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас