Microsoft заблокувала оновлення Windows 10 на деяких пристроях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft заблокувала оновлення Windows 10 на деяких пристроях

Фондовий ринок
1120
Microsoft не дозволяє великій кількості пристроїв оновити операційну систему до Windows 10 May 2020 Update. Хоча компанія-розробник випустила оновлення минулого тижня, Microsoft визнала, що є проблеми, що перешкоджають встановленню оновлення на різних комп’ютерах.
У Microsoft є список з 10 проблем, які вона зараз досліджує, і 9 з них призвели до “затримки сумісності”, яка не дозволяє встановити оновлення Windows 10 May 2020 через Windows Update.
Одна проблема, пов’язана з несподіваними помилками або перезавантаженнями з постійно включеними, завжди підключеними пристроями, зачіпає такі пристрої, як Microsoft Surface Pro 7 або Surface Laptop 3.
Якщо ви перевіряли Центр оновлення Windows Update на наявність оновлень за травень 2020 року і нічого не бачили, швидше за все, ваш пристрій заблоковано. У вихідні дні Microsoft також додала попередження до служби Windows Update для пристроїв, які не готові до оновлення.
Однак служба Windows Update – не єдиний спосіб отримати оновлення для Windows. Ви також можете форсувати його через помічника з оновлення Microsoft. Інструмент навіть обходить блоки, які Microsoft встановила для вразливих систем. Однак ми не рекомендуємо використовувати цей інструмент, якщо в службі Windows Update відзначені потенційні проблеми.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас