Інформація для клієнтів-власників платіжних карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інформація для клієнтів-власників платіжних карток

Особисті фінанси
35
Шановні клієнти!
Інформуємо Вас про те, що з 01.07.2020 в рамках обслуговування пакетів послуг «Platinum Black», «Platinum Black +» та кредитних карток «Альфа Travel», «Mаксимум MasterCard Platinum» відбудуться наступні зміни:
1. Пакети послуг «Platinum Black», «Platinum Black +» та Кредитна карта «Максимум» MasterCard Platinum.
З 01.07.2020 додаткова послуга «Консьєрж-сервіс» не буде надаватися та пролонгуватися на наступний та всі подальші періоди обслуговування. Всі діючі клієнти, які вже підключені до даної послуги, матимуть змогу користуватися послугою й надалі до кінця терміну дії їхнього підключення (один рік з дати останнього списання плати за обслуговування основної картки).
У разі, якщо власник картки «Platinum Black» чи «Platinum Black +» бажає отримувати оновлену послугу «Альфа-Консьєрж Україна», пропонуємо оформити нові пакети послуг.
2. Кредитна карта «Альфа Travel».
З 01.07.2020 додаткова послуга «Консьєрж-сервіс» буде надаватися іншим провайдером, тому всі діючі та нові клієнти (після оформлення даної картки) матимуть можливість підключитися до окремого мобільного додатку «Альфа-Консьєрж Україна» та отримати доступ до якісних послуг консьєрж-сервісу з надання інформаційно-консультаційної підтримки.
Всі діючі клієнти, які вже підключені до даної послуги, що надає діючий до 01.07.2020 провайдер – компанія SmartLine Concierge, матимуть змогу продовжувати користуватися послугою й надалі до кінця терміну дії їхнього підключення (один рік з дати останнього списання плати за обслуговування основної картки).
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас