Ninebot представив оригінальний електрокарт-трансформер (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ninebot представив оригінальний електрокарт-трансформер (фото)

Технології&Авто
800
Бренд Ninebot розширив асортимент своєї продукції, представивши вдосконалену модель трансформера під назвою Gokart Pro. Ця модель являє собою апгрейд попередника, представленого рік тому, покращений дизайн, додаткові функції і довговічну збірку.
Новинка оснащена фірмовою рульовою рейкою і побудована на базі міцної сталевої рами, яка витримує навантаження до 100 кілограмів. Сталь також допоможе ефективно справлятися з дорожніми ударами на високих швидкостях. Бампер і бічні спідниці виконані з термопластичного каучуку (TPE) з поліпшеними характеристиками амортизації. Передня частина автомобіля також оснащена світлодіодним фарою, яка світиться зеленим кольором і яка зручна для їзди вночі. Рульове колесо виконане з м’якого поліуретану.
Ninebot представив оригінальний електрокарт-трансформер (фото)
Безпеку власника новинки також забезпечує ремінь безпеки і механізм виявлення несправностей, який автоматично зупиняє мікроавтомобіль у разі ідентифікації проблем, повідомляючи про них звуковою та візуальною сигналізацією. Автомобіль також має функцію захисту від перегріву і функцію захисту від зупинки двигуна.
Ninebot представив оригінальний електрокарт-трансформер (фото)
Двигун Gokart Pro з піковою потужністю 4800 Вт оснащений 4-канальним акумуляторним блоком з повітряним охолодженням на 432 Вт-ч і здатний забезпечити максимальну швидкість розгону в 37 км/год. Новинка оснащена Bluetooth-модулем і чотирма динаміками потужністю 8 Вт, що дозволяє не тільки імітувати звукові ефекти двигуна гоночного автомобіля, але і відтворювати музику. Висота рульового колеса регулюється в 3 передачі. А довжину тіла можна відрегулювати в 4 передачі, що дозволяє водити як дорослим, так і дітям.
Ninebot представив оригінальний електрокарт-трансформер (фото)
Передбачена підтримка мобільного додатку Segway Ninebot з функціями перегляду технічної інформації і вибору режиму водіння, який представлений чотирма варіантами: «безпечний» (8 км/год), «новачок» (18 км/год), «спорт» (28 км/год) і «трек» (37 км/год).
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас