Бездротові навушники Skullcandy отримали вбудовану функцію відстеження (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бездротові навушники Skullcandy отримали вбудовану функцію відстеження (фото)

Технології&Авто
701
Багато бездротових навушників вже дозволяють вам «знаходити» їх або відтворюючи звук (якщо вони включені і знаходяться поблизу), або відображаючи місце, де вони в останній раз були підключені до телефону. Але що, якщо знайти навушники можна було б навіть коли вони вимкнені? Це захотів зробити Skullycandy.
Компанія анонсувала кілька моделей бездротових навушників з інтеграцією технології Tile, яка дозволяє користувачам точно визначати їх місце розташування. Відзначимо, технологія Tile впроваджена в бездротові навушники вперше. Ось як вона працює: якщо навушники знаходяться десь поруч, додаток Tile повідомить про це. В іншому випадку користувачі побачать останнє відоме місцерозташування, а якщо ви активуєте режим Lost Mode, трекери Tile повідомлять про місцезнаходження ваших Skullcandy, коли ви наблизитеся до них.
Бездротові навушники Skullcandy отримали вбудовану функцію відстеження (фото)
Компанія Skullcandy стверджує, що відстежити вкладиші можна буде навіть коли вони знаходяться в чохлі для зарядки або в різних місцях.
Нові навушники Skullcandy розрізняються по стилю: у Push Ultras, наприклад, є вушні гачки для того, щоб навушники не випадали з вуха. У новинок також є вбудовані ідентичні фізичні елементи управління, а Indy Fuel і Indy Evo створені для сенсорного управління.
Бездротові навушники Skullcandy отримали вбудовану функцію відстеження (фото)
За словами Skullcandy, будь який навушник може використовуватися окремо в монофонічному режимі. Це працює з усіма новинками.
Придбати навушники вже можна на сайті.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас