Інформаційне повідомлення від "RwS bank" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інформаційне повідомлення від "RwS bank"

Особисті фінанси
71
З метою мінімізації наслідків обумовлених пандемією коронавірусной хвороби (COVID-19) з огляду на те, що значна кількість клієнтів «RwS bank» стикнулася з фінансовими труднощами, суттєвим тимчасовим зниження доходів та припиненням роботи зумовленими пандемією, банк від 19 травня 2020 року на підставі рекомендацій Національного банку України, прийняв рішення реструктуризувати заборгованість позичальників. Це стосується клієнтів, які зазнали фінансових труднощів та не спроможні обслуговувати споживчі кредити, на період не менше ніж період дії карантину / інших обмежень через пандемії коронавірусної хвороби.
Кредитні канікули в «RwS bank» доступні клієнтам, які отримали в банку споживчий кредит (кредитну карту платіжної системи «Простір») та мають тимчасові фінансові труднощі.
Важливою умовою отримання кредитних канікул є відсутність простроченої заборгованості по кредиту за станом на 1 березня 2020 року.
Для отримання кредитних канікул НЕ ПОТРІБНО відвідувати відділення банку.
Детальніше дізнатися про основні умови отримання кредитних канікул можна звернувшись в контакт-центр за телефоном: 0 (800) 500-590.
За матеріалами:
РВС Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас