Складаний смартфон Motorola Razr 2 отримає кілька апаратних поліпшень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Складаний смартфон Motorola Razr 2 отримає кілька апаратних поліпшень

Технології&Авто
475
Смартфон Motorola Razr в відродженому форм-факторі розкладачки вийшов дуже дорогим пристроєм з чіпсетом середнього рівня, невеликою батареєю не найкращою камерою. Ставку було зроблено на користувачів, які ностальгують, і вона могла б спрацювати, якби не Samsung Galaxy Z Flip. Ця модель виявилася дешевшою і водночас перевершувала Razr практично у всіх аспектах, окрім розміру та зовнішнього дисплея.
Але незабаром ситуація може змінитися, бо в Motorola працюють над створенням наступника Razr і мають намір усунути виявлені слабкі місця. А черговий витік розкриває технічні характеристики майбутнього смартфона Motorola Razr 2.
Нова модель буде оснащена процесором Snapdragon 765, який забезпечить приріст продуктивності, а також принесе підтримку 5G. Ємність батареї збільшиться, правда, заявлений показник в 2845 мАг все ще виглядає непереконливо для сучасного дорогого смартфона.
Об’єм оперативної пам’яті складе 8 ГБ, а ємність вбудованого сховища – 256 ГБ. Модернізації піддасться і основна камера. Вона буде заснована на 48-мегапіксельному сенсорі Samsung ISOCELL Bright GM1. Роздільна здатність фронтальної камери підвищиться до 20 Мп. З коробки пристрій буде працювати під управлінням операційної системи Android 10.
Смартфон Motorola Razr 2 розробляється з прицілом на китайський та американський ринки. Поки немає відомостей про те, чи буде він продаватися в інших регіонах. Орієнтовна ціна також не повідомляється.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас