МЕГАБАНК потрапив до держпрограми підтримки аграріїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЕГАБАНК потрапив до держпрограми підтримки аграріїв

Особисті фінанси
13
МЕГАБАНК потрапив до держпрограми підтримки аграріїв
Міністерство економіки розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України підписало меморандум з 23 українськими банками для реалізації держпрограми підтримки сільгоспвиробників.
АТ «МЕГАБАНК» потрапило до цього списку уповноважених банків.
Меморандум передбачає об’єднання зусиль міністерства та уповноважених банків у створенні сприятливих умов у фінансово-кредитному забезпеченні сільськогосподарських товаровиробників з метою реалізації окремих напрямів фінансової підтримки за бюджетною програмою КПКВК 1201150 «Фінансова підтримка сільгоспвиробників».
Банки обрали відповідно до порядку відбору банків, через які здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ, затвердженим постановою Кабміну від 26 вересня 2001-го.
Зокрема, програма держпідтримки передбачає державну підтримку розвитку тваринництва та переробки сільгосппродукції, фінансову підтримку розвитку фермерських господарств, часткову компенсацію вартості сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва, а також фінансову підтримку заходів в АПК шляхом здешевлення кредитів.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас