Допомога бізнесу: ПриватБанк зрізає кредитні ставки на чверть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Допомога бізнесу: ПриватБанк зрізає кредитні ставки на чверть

Кредит&Депозит
2807
ПриватБанк зрізає кредитні ставки на чверть, щоб допомогти малому бізнесу піднятися після карантину.
Про це йдеться в повідомленні банку.
З 25 травня суттєво знижено ставки за всіма кредитними програмами фінансування юридичних осіб та підприємців. Мета – допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину.
Антикризові умови фінансування підприємців діятимуть до кінця 2020 року.
Зниження поширюється:
  • не лише на нові, а й на всі чинні кредитні угоди з бізнес-клієнтами.
Нові умови фінансування впроваджуються автоматично. Для кредитування за зниженими ставками підприємцям не треба заповнювати ніяких заяв чи відвідувати відділення банку.
Що це дасть. Всі клієнти малого та середнього бізнесу зможуть отримати фінансування за зниженими ставками вже з 25 травня, а клієнтам, які вже користуються кредитними програмами банку, розмір кредитної ставки буде перераховано у бік зменшення автоматично.
Програми. Зниження вартості кредитних ресурсів впроваджується за всіма програмами підтримки малого бізнесу, як за інвестиційними кредитами, так і за програмами лізингу та фінансування оборотних коштів, за винятком клієнтів, яким надано кредитні канікули/реструктуризацію боргу, або які мають або матимуть прострочену заборгованість.
Докладніше про зниження ставок та про кредитні програми ПриватБанку для бізнесу можна дізнатися на сторінці kredit.pb.ua.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції щодо кредитів в Україні. Щоб допомогти вам з вибором кредиту, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко і комфортно вибрати необхідний саме вам кредитний продукт.

Помічник з кредитів

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас