У Києві почали підготовку до наступного опалювального сезону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві почали підготовку до наступного опалювального сезону

Енергетика
284
Київтеплоенерго готує столичні ТЕЦ до наступного опалювального сезону. Ремонтні роботи проводяться без припинення гарячого водопостачання до помешкань киян.
На київських теплоелектроцентралях розпочалися ремонти основного обладнання, націлені на підвищення надійності та ефективності теплогенерації під час опалювального сезону.
Енергетики планують відремонтувати 11 водогрійних котлів на ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6. Теплоелектроцентралі забезпечують теплом та гарячою водою близько 60% киян – понад 650 тис. домогосподарств у восьми адміністративних районах столиці (Дарницькому, Солом’янському, Печерському, Голосіївському, Деснянському, Оболонському, Подільському та частині Шевченківського). Також ТЕЦ виробляють електроенергію для Об’єднаної енергосистеми України.
«Наразі на ТЕЦ-6 ми вже відремонтували два водогрійні котли, ще один — в ремонті. На ТЕЦ-5 роботи ведуться на одному водогрійному котлі. До кінця міжопалювального сезону буде проведено ремонт 11 водогрійних котлів на обох ТЕЦ, що дозволить нам підготувати обладнання до навантажень в ході опалювального сезону та підвищити надійність системи теплогенерації ТЕЦ в цілому», — зазначив Олександр Шевченко, директор структурного підрозділу «Київські ТЕЦ» КП Київтеплоенерго.
За матеріалами:
Столична нерухомість
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас