Уряд знайшов спосіб, як відкрити ринки та не допустити поширення коронавірусу - Степанов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд знайшов спосіб, як відкрити ринки та не допустити поширення коронавірусу - Степанов

Казна та Політика
2371
Уряд знайшов спосіб, як відкрити ринки та не допустити поширення коронавірусу, всі інші ослаблення для бізнесу будуть після 11 травня.
Про це на брифінгу заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
“Відкриття продовольчих ринків – це був дуже виважений крок. З одного боку максимальне дотримання заходів, які спрямовані на недопущення поширення коронавірусної хвороби. Тобто всі санітарні норми, які дотримуватимуться під час роботи ринків. З іншого боку ми розуміємо що ринки, на яких продається близько 70% сільськогосподарської продукції, дуже важливі для економіки і дуже важливі для цін на ці продукти харчування”, – сказав міністр.
Степанов зауважив, що уряд знайшов спосіб, як відкрити ринки, і в той же час бути впевненим, що не буде поширення COVID-19.
“Що стосується відкриття інших магазинів, пом’якшення карантину, в тому числі для малого бізнесу. Все це ми будемо робити з 11 травня”, – сказав чиновник.
Нагадаємо, уряд на засіданні 29 квітня ухвалив рішення про відновлення роботи продовольчих ринків за спеціальним протоколом дотримання правил безпеки під час епідемії COVID-19.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас