ТАС24 Бізнес у ТОП 20 найбільш інноваційних банків для МСБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТАС24 Бізнес у ТОП 20 найбільш інноваційних банків для МСБ

Кредит&Депозит
82
ТАС24 Бізнес у ТОП 20 найбільш інноваційних банків для МСБ
SME Banking Club презентував результати дослідження банківського ринку в країнах СНД, Кавказу та України за підсумками 2019 року. ТАС24 Бізнес знову підтвердив свої позиції та увійшов до ТОП 20 найбільш інноваційних банків для малого та середнього бізнесу.
Експерти SME Banking Club протягом 2019 року досліджували кращі банківські практики. Звертали увагу на новинки банківського сектору, їх інноваційність, практичність та актуальність для клієнтів малого та середнього бізнесу. Понад 40 фінансових організацій за минулий рік запровадили більше 120 нових рішень для сегменту МСБ.
У підсумку лише 20 кращих інновацій потрапили до рейтингу «Most Innovate Banks – 2019». ТАС24 Бізнес другий рік поспіль серед кращих банків, що отримує найвищу міжнародну винагороду за інноваційні рішення у фінансовій сфері для малого та середнього бізнесу!
«Банківське обслуговування бізнесу за останні кілька років помітно змінилося. Цифрова епоха вимагає від нас сучасних рішень та нових підходів до реалізації фінансових сервісів. Сьогодні банкінг для малого та середнього бізнесу повинен бути доступним, швидким та головне — онлайн, — коментує Сергій Бочаров, керівник першого онлайн-банку ТАС24 Бізнес, Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ. — Саме тому ми створили ТАС24 Бізнес. Ми продовжимо запроваджувати нові сервіси й залучати провідні технології. Адже ми своєю місією вважаємо створення нових можливостей для розвитку малого та середнього бізнесу та доступного фінансування МСБ».
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас