ПУМБ і Фонд Ріната Ахметова передали 8 тисяч захисних комбінезонів лікарням Чернівецької області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ і Фонд Ріната Ахметова передали 8 тисяч захисних комбінезонів лікарням Чернівецької області

Особисті фінанси
46
29 квітня ПУМБ у партнерстві з Фондом Ріната Ахметова передали лікарням Чернівецької області 8 тисяч комплектів засобів персонального захисту. Захисні комбінезони отримали лікарі дев’ятнадцяти клінік, які працюють з хворими на коронавірус COVID-19. Серед них чотири опорні лікарні міста Чернівці: ОКНП «Чернівецька обласна клінічна лікарня», ОКНП «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня», ОКНП «Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», КНП «Міська лікарня №1».
10 квітня ПУМБ разом з Фондом Ріната Ахметова передав першу партію з 8 тисяч комплектів засобів персонального захисту лікарням Львова та 16 квітня – лікарням Івано-Франківської області.
Нагадаємо, що Рінат Ахметов виділив 300 млн грн на боротьбу з COVID-19. Для цього він об’єднав усі ресурси – благодійного Фонду, ФК «Шахтар», банку ПУМБ, компаній ДТЕК, Метінвест та інших активів SCM для допомоги Україні. На виділені кошти були закуплені для всієї країни 300 тисяч експрес-тестів на коронавірус, засоби спецзахисту для лікарів, високоякісні апарати ШВЛ тощо.
В рамках цієї ініціативи ПУМБ підтримав клініки у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Донецькій та Луганській областях, та закупив кілька тисяч оксиметрів, пульсоксиметрів, санітайзерів та більше 20 тисяч засобів персонального захисту (окуляри, респіратори, комбінезони, хірургічні халати, рукавички, довгі бахіли). Це обладнання буде передане до кінця квітня у лікарні в різних регіонах України для надання медичної допомоги хворим на COVID-19. Також у лікарні Західного регіону будуть передані два апарати ШВЛ.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас