Прибуток Deutsche Bank в І кварталі становить 66 млн євро, тоді як рік тому - 201 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прибуток Deutsche Bank в І кварталі становить 66 млн євро, тоді як рік тому - 201 млн євро

Фондовий ринок
208
Deutsche Bank виділив 260 млн євро на покриття ймовірних втрат по кредитам в результаті коронавірусної кризи. Про це йдеться у фінансовому звіті банку, передає CNBC.
Чистий прибуток банку склав 66 млн євро в першому кварталі у порівнянні з 201 млн євро за аналогічний період 2019 року. Виручка склала 6,35 млрд євро, майже стільки ж, як і рік тому.
Загальні непроцентні витрати склали 5,6 млрд євро проти 5,9 млрд євро рік назад.
Загалом Deutsche Bank виділив 506 млн євро на покриття збитків по кредитам, в тому числі 260 млн євро на витрати, пов’язані з COVID-19. Це показник, за яким уважно слідкують інвестори цього сезону, оскільки банки готуються до фінансових наслідків від глобальної пандемії.
Протягом усього 2020 року німецький банк очікує кредитних втрат в 34-45 базисних пунктів по кредитам.
Deutsche Bank також повідомив про більш високі доходи в інвестиційно-банківській сфері, чому посприяло зростання на 13% його підрозділу з фіксованою дохідністю і валютами.
За останнє десятиліття німецький кредитор зіштовхнувся із судовими витратами, зменшенням долі ринку в інвестиційній та комерційній банківській сфері та низкою кадрових перестановок.
«Ми маємо намір і надалі досягати поставлених цілей цього року і в наступному році… Звісно, цей рік буде складнішим, ніж ми очікували, але ми робимо усе можливе як в управлінні нашими ризиками, так і нашими витратами, щоб зберегти прибутковість», – сказав Джеймс фон Мольке, фіндиректор Deutsche Bank.
Вартість акцій банку знизилась приблизно на 13% у порівнянні з минулим роком.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас