Китайська компанія створила дрон, здатний самостійно уникати зіткнень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайська компанія створила дрон, здатний самостійно уникати зіткнень

Технології&Авто
567
Китайська приватна компанія DJI запустила свій перший споживчий безпілотник, який зможе попереджати про літаки і вертольоти, що перебувають поблизу, за допомогою свого контролера.
Увімкнення функції безпеки слідує за численними повідомленнями про зіткнення з іншими повітряними суднами. Ця технологія працює з використанням радіо- і супутникових сигналів для визначення місця розташування інших повітряних суден за допомогою системи автоматичного залежного спостереження-мовлення (ADS-B).
Китайська компанія створила дрон, здатний самостійно уникати зіткнень
Тим не менш, фірма заявляє, що проблеми з ланцюжком поставок, викликані пандемією коронавірусу, означають, що на цей момент Mavic Air 2 може бути представлений в Північній Америці. Покупцям в Європі та інших країнах буде запропонована версія, яка не має можливості відстежувати інші літальні апарати.
Споживачі в рідній країні фірми, Китаї, зможуть відразу ж купити дрон. Але хоча фірма почала приймати замовлення, вона не планує починати поставки до середини травня.
Китайська компанія створила дрон, здатний самостійно уникати зіткнень
DJI є найбільш продаваним у світі комерційним виробником дронів з великим відривом, і, як наслідок, часто перебуває в центрі уваги, коли виникає проблема безпеки. У травні 2019 року компанія пообіцяла додати свою систему AirSense до всіх майбутніх безпілотних літальних апаратів вагою понад 250 г.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас