Індійський стартап розробив блокчейн-додаток для моніторингу стану автомобіля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індійський стартап розробив блокчейн-додаток для моніторингу стану автомобіля

Технології&Авто
339
Індійський стартап Smart Sight Innovation (SSI) за запитом американського клієнта розробив блокчейн-додаток, який дозволить полегшити технічне обслуговування і відстеження стану автомобіля.
Американська компанія, яка замовила мобільний додаток, працює в областях штучного інтелекту та інтернету речей. Додаток доступний для ОС Android. Він дозволяє відстежувати основні завдання, пов’язані з автомобілем — ремонт, відповідність вимогам місцевих дорожніх відомств і так далі. Також він може попереджати власників про регламентні роботи і надавати зображення необхідних для ремонту деталей. Додаток повинен звільнити водіїв від паперової роботи, пов’язаної з обслуговуванням і техоглядом автомобіля.
“Оскільки звіти про техогляд доступні в цифровому вигляді, водії транспортних засобів можуть представляти їх на вимогу правоохоронних органів. Інженери з SSI створили як мобільний додаток, так і версію у вигляді веб-сайту. В основі використовується блокчейн HyperLedger, а для розробки мобільного додатку використовувалася Android Studio і мова програмування Java», — наголошується в прес-релізі.
Стартап SSI використовував блокчейн HyperLedger для розробки додатку. При цьому всі дані можна зберегти у форматах, сумісних з ПЗ американських відомств, які перевіряють автомобілі.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас