SkyUp Airlines вирішив зайнятися вантажоперевезеннями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SkyUp Airlines вирішив зайнятися вантажоперевезеннями

Фондовий ринок
488
Українська авіакомпанія SkyUp Airlines запускає вантажоперевезення як новий вид діяльності, в зв’язку з чим провела реконфігурацію 7 літаків.
Про це повідомила прес-служба компанії.
“SkyUp Airlines починає розвивати вантажні перевезення – крім пасажирських перевезень, це стане ще одним напрямком діяльності авіакомпанії. Для цього компанія отримала всі необхідні ліцензії та дозволи, а також провела реконфігурацію 7 повітряних суден зі свого пасажирського флоту. Перші вантажні рейси компанія вже виконала в березні і квітні цього року (близько 50 рейсів), транспортуючи переважно вантажі медичного призначення», – йдеться в повідомленні. Вантажні перевезення авіакомпанія планує здійснювати і після відкриття пасажирського авіасполучення по завершенні карантину.
“Виконання вантажних перевезень як частини діяльності планувалося авіакомпанією ще до початку поширення епідемії коронавірусу. Введення карантинних заходів у світовому масштабі, а також пов’язана з цим криза на ринку пасажирських авіаперевезень прискорили внутрішні процеси підготовки і дали поштовх до більш швидког роозвитку нового напряму в роботі авіакомпанії”, – йдеться в повідомленні.
За даними прес-служби, на сьогодні пройшли реконфігурацію 7 повітряних суден компанії – чотири Boeing 737-800 і три Boeing 737-900, а ще 2 літаки будуть переобладнані найближчим часом. “Для забезпечення правильного перевезення вантажів ми узгодили часткове видалення блоків крісел з Державною авіаслужбо Укюраїни, враховуючи рекомендації Boeing (MOM-MOM-20-0239) і методичні рекомендації EASA (Європейського агентства з авіаційної безпеки) з перевезення вантажів у пасажирському салоні”, – сказано в повідомленні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас