Укргазбанк скасував комісію за зарахування коштів на картки клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк скасував комісію за зарахування коштів на картки клієнтів

Особисті фінанси
66
У період карантину державний УКРГАЗБАНК постійно працює над тим, аби обслуговування клієнтів у банку було максимально привабливим та вигідним для них. Черговим кроком у цьому напрямі стало скасування комісії за зарахування коштів на зарплатні рахунки клієнтів, без різниці – чи-то переказ коштів з іншого банку, чи-то зарахування зарплати, страхової, соціальної чи будь-якої іншої виплати.
Тепер, коли українці мають право самостійно обирати банк, через який отримуватимуть заробітну плату, а не тільки той, де обслуговується їх роботодавець, все більша їх частина робить свій вибір на користь надійної державної фінустанови.
І зрозуміло чому. Держателі зарплатних карток УКРГАЗБАНКУ можуть безкоштовно знімати готівку в будь-якому банкоматі України та мають цілодобовий доступ до своїх коштів завдяки мобільному додатку «ЕКОБАНК ОНЛАЙН».
Також у додатку доступна сплата комунальних послуг, купівля валюти, перекази між картками та поповнення мобільного. А ще – власники карток УКРГАЗБАНКУ отримують до 15% манібеку за розрахунки в мережі партнерів в рамках програми лояльності банку.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас