Митна служба відкрила статистику ввезення і вивезення з України конкретного товару — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Митна служба відкрила статистику ввезення і вивезення з України конкретного товару

Казна та Політика
900
Державна митна служба відкрила статистику ввезення та вивезення з України конкретного товару в той час, як в ній пройшли обшуки.
Про це йдеться в повідомленні митної служби.
Митниця оновила інтерактивний портал імпортно-експортних операцій bi.customs.gov.ua, де кожен може переглянути статистику ввезення або вивезення з України конкретного товару.
“Минулого тижня Митниця відкрила статистичні дані щодо товарообігу з Україною до 4-го знаку українського класифікатора зовнішньоекономічної діяльності (УКТ ЗЕД). Іншими словами, ще минулого тижня гречку доводилося шукати серед проса та інших зернових культур без можливості виділення. Відтепер імпорт або експорт конкретного товару легко відстежити до 10-го знака УКТ ЗЕД”, – йдеться в повідомленні.
У митниці підкреслили, що на оновленому порталі тепер можна шукати дані щодо товарів до 10-го знака УКТ ЗЕД; аналізувати дані за 2017 – I квартал 2020: імпорт, експорт, сальдо, оподатковуваний імпорт, надходження від митниці, податкове навантаження на одиницю обраної валюти тощо, а також досліджувати дані в 2 валютах: гривні і доларах.
Також вказується, що найближчим часом Митниця додасть кількісні показники, такі як вага, довжина, об’єм тощо.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас