Motorola представила два нові смартфони з підтримкою 5G (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Motorola представила два нові смартфони з підтримкою 5G (відео)

Технології&Авто
411
Модельний ряд смартфонів Motorola поповнився двома новими пристроями, які підтримують зв’язок 5G. Користувачам пропонуються моделі Motorola Edge і Edge+.
Топова версія Motorola Edge+ оснащена 6,7-дюймовим AMOLED дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ і закругленими бічними гранями. Пристрій підтримує HDR10+ і частоту оновлення зображення 90 Гц. У лівому верхньому кутку екрана є отвір для фронтальної камери. Сканер відбитків пальців розташований під дисплеєм.
Новинка несе на борту процесор Snapdragon 865, 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 і 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті UFS 3.0. Незважаючи на заявлену підтримку зв’язку 5G, на ринок вийдуть різні модифікації пристрою. Підтримується швидка зарядка з передачею 18 Вт енергії, а також двостороння бездротова зарядка Qi – 15 Вт при зарядці і 5 Вт при віддачі.
Motorola представила два нові смартфони з підтримкою 5G (відео)
Пристрій містить стереодинаміки. В якості операційної системи використовується Android 10, і в подальшому виробник обіцяє випустити оновлення до версії Android 11.
На задній панелі смартфона Motorola Edge+ розташована камера на базі трьох модулів. Головний модуль виконаний на базі 108-мегапіксельного сенсора, який доповнений оптичною системою стабілізації зображення і об’єктивом з діафрагмою f/1.8. 8-мегапіксельний телефото модуль забезпечує 3-кратне оптичне збільшення і також містить оптичну систему стабілізації зображення. Третій модуль – 16-мегапіксельний надширококутний з кутом огляду 117 градусів. Додатково він здатний робити макрознімки. Ще повідомляється про ToF сенсор. Камера здатна записувати відео з роздільною здатністю 6K, хоча чіпсет підтримує і 8K-відео. Фронтальна камера в отворі дисплея – 25-мегапіксельна.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас