Porsche випустить більш дешеву версію електрокара Taycan (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Porsche випустить більш дешеву версію електрокара Taycan (фото)

Технології&Авто
3235
Компанія Porsche готується представити більш дешеву версію спортивного електричного седана Taycan із заднім приводом.
Про це повідомив в інтерв’ю ресурсу Car Magazine керівник відділу досліджень і розробок Porsche Майкл Штайнер (Michael Steiner).
За словами Штайнера, нова версія матиме менш ємну батарею і буде продаватися на таких ринках, як Китай, де, як вважається, не потрібний повний привід. Зараз компанія випускає електрокари Taycan Turbo S, Taycan Turbo і 4s з ціною в діапазоні від $105 000 до $185 000.
Porsche випустить більш дешеву версію електрокара Taycan (фото)
На жаль, спроба ресурсу TechCrunch з’ясувати у Porsche що-небудь про цю загадкову четверту версію електромобіля Taycan виявилася безуспішною. Німецький автовиробник заявив, що не має наміру обговорювати майбутні моделі, додавши, що його плани з електрифікації не обмежуються випуском трьох версій електромобіля Taycan.
Porsche випустить більш дешеву версію електрокара Taycan (фото)
Після декількох років розробки і більш ніж $1 млрд інвестицій Porsche представила у вересні минулого року дві версії свого першого повністю електричного автомобіля — Taycan Turbo S і Taycan Turbo з базовими цінами в розмірі $185 000 і $150 900 відповідно. Сім тижнів потому компанія представила третю версію електромобіля – Taycan 4S. Зараз це найдешевший електромобіль в портфоліо Porsche, його базова вартість становить $105 250, включаючи витрати на доставку.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас