Boeing з 20 квітня відновить виробництво літаків на заводах у штаті Вашингтон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Boeing з 20 квітня відновить виробництво літаків на заводах у штаті Вашингтон

Фондовий ринок
221
Американський авіабудівний концерн Boeing Co. (SPB: BA) з наступного тижня почне відновлювати виробництво широкофюзеляжних комерційних лайнерів на підприємствах в районі затоки П’юджет-Саунд у штаті Вашингтон, роботу яких було припинено через коронавірус.
На всіх об’єктах “було вжито додаткових запобіжних заходів і введено комплексні процедури для захисту людей від поширення COVID-19”, повідомляється в прес-релізі Boeing.
За даними компанії, в період з 20 по 24 квітня до роботи повернуться близько 27 тис. співробітників, зайнятих у виробництві літаків моделей 747, 767, 777 і 787. Також почнеться підготовка до повернення в експлуатацію лайнерів 737 MAX, використання яких було призупинено після двох авіакатастроф.
Частково відновити роботу на підприємствах передбачається 20 і 21 квітня, а практично повністю увійти в робочий режим – до 24 квітня.
Boeing з 25 березня призупинив виробництво в США на два тижні на тлі поширення коронавірусу і введення надзвичайного стану в Вашингтоні. При цьому 6 квітня компанія продовжила призупинення виробництва на підприємствах до подальшого сповіщення.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас