Заступником голови правління Кредобанку призначено Войцєха Тарасюка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заступником голови правління Кредобанку призначено Войцєха Тарасюка

Особисті фінанси
45
Заступником голови правління АТ «Кредобанк» з 15 квітня призначено доктора філософії з економіки Войцєха Тарасюка.
Щиро вітаємо Войцєха Тарасюка в команді Кредобанку та бажаємо успіху і нових досягнень. Нагадаємо, з 1 квітня” виконуючим обов’язки голови правління Кредобанку”:https://kredobank.com.ua/about/pres-sluzhba/news/investuyu-u-konservatyvni-fondy-u-derzhavni-obligaciyi-cinni-papery став Єжи Яцек Шугаєв.
Довідка: Войцєх Тарасюк (1962 р.н.), закінчив Варшавський університет (філію в Білостоці) у 1987 році, де здобув ступінь магістра з економіки. У 2007 році здобув ступінь доктора філософії з економіки на економічному факультеті Білостоцького університету. Банківську кар’єру розпочав у 1989 році з позиції старшого економічного експерта в банку «Pekao S.A.», пізніше був директором філії банку «Kredyt Bank S.A.».
З 2001 року Войцєх Тарасюк працює у системі банку PKO Bank Polski S.A. До 2004 року працював в Головному офісі Банку у Варшаві директором департаменту та виконуючим обов’язки виконавчого директора, здійснюючи нагляд за вертикаллю маркетингу і продажу роздрібного бізнесу. Згодом повернувся до Білостоку, де займав посаду регіонального директора роздрібної філії банку до березня 2020 року. У 2002−2004 рр. був членом наглядової ради АТ «Товариство інвестиційних фондів «PKO Credit Suisse», a з 2019 року засідає в наглядовій раді товариств PKO Towarzystwo Ubezpieczeń S. A i PKO Życie Towarzystwo Ubezpieczeń S.A.
Войцєх Тарасюк поєднує банківську роботу з науковою діяльністю як викладач Білостоцького університету та Вищої школи фінансів і менеджменту у Білостоці. Є автором та співавтором робіт у сфері управління фінансами та бізнес-стратегій у банківській справі.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас