Таскомбанк випустив облігації обсягом 200 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк випустив облігації обсягом 200 млн грн

Кредит&Депозит
90
Таскомбанк випустив облігації обсягом 200 млн грн
Вперше в 2020 році Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала облігації ТАСКОМБАНКУ з публічною пропозицією серій I і J, що випущені за правилами, адаптованим до стандартів ЄС.
Облігації ТАСКОМБАНКУ серій I і J випущені обсягом по 100 млн грн кожна, термін обігу яких 10 років. За облігаціями передбачена щорічна оферта – можливість дострокового викупу. Номінальна ставка на перший рік обігу облігацій встановлена у розмірі 16,5% річних із щорічним переглядом на рівні не менше 1/2 облікової ставки НБУ.
У березні 2020 року ТАСКОМБАНК успішно розмістив облігацій серії I в повному обсязі на 100 млн грн. Зараз ці облігації знаходяться в реєстрі біржі ПФТС, активно котируються і можуть бути придбані інвесторами на вторинному ринку як інструмент для управління своєю поточною ліквідністю чи як ліквідна альтернатива класичним банківським депозитам.
Наразі ведеться підготовка до первинного розміщення облігацій серії J. І ми вже можемо запропонувати своїм інвесторам скористатися публічною пропозицією щодо їх придбання.
Детальні умови щодо вищезазначених випусків розміщені в проспектах емісії облігацій. Потенційний інвестор має можливість отримати вичерпну інформацію для прийняття рішення щодо придбання облігацій за посиланням https://tascombank.ua/files/prospecttasJ.pdf
Також нагадуємо, що в обігу перебувають облігації ТАСКОМБАНКУ серій F і G. Облігації серії G стали першими в історії України облігаціями, що були випущені за правилами, адаптованим до стандартів ЄС, наразі доступні для придбання на вторинному ринку – як біржовому, так і позабіржовому.
За даними фондової біржі ПФТС, облігації ТАСКОМБАНКУ є найбільш ліквідними корпоративними облігаціями. ТАСКОМБАНК, як емітент, сьогодні має можливість укладати угоди зі своїми облігаціями на біржі безпосередньо, що забезпечує високу швидкість укладання угод і розміщення коштів інвестора в цей інструмент на термін від 1 дня до 1 року за конкурентними порівнюючи з депозитами відсотками прибутковості.
«Завдяки плідній співпраці банку з висококваліфікованими фахівцями Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, в 2019 році ми набули першого в Україні вдалого досвіду випуску облігацій з публічною пропозицією, а в 2020 році запропонували ринку нові якісні інструменти – облігації ТАСКОМБАНКУ серій I та J», – коментує ситуацію Голова Правління Володимир Дубєй.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас