Huawei розмірковує над смартфонами з дисплеєм, що «розтягується» (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei розмірковує над смартфонами з дисплеєм, що «розтягується» (фото)

Технології&Авто
386
Компанія Huawei, за повідомленням ресурсу LetsGoDigital, розмірковує над незвичайними смартфонами, оснащеними гнучким екраном. Не виключено, що апарати нового типу незабаром дебютують на комерційному ринку.
Інформація про пристрої з’явилася на сайтах Китайської асоціації інтелектуальної власності (CNIPA) і Всесвітньої організації інтелектуальної власності (WIPO).
Йдеться про смартфони з дисплеєм, що «розтягується». Як можна бачити на патентних ілюстраціях, Huawei пропонує два варіанти конструкції: в обох випадках дисплей загинається на тильну частину корпусу. При трансформації пристрою задня секція екрану виявляється спереду, що дозволяє збільшити корисну площу панелі.
Huawei розмірковує над смартфонами з дисплеєм, що «розтягується» (фото)
Ззаду встановлена потрійна камера з вертикальною орієнтацією оптичних блоків. Залежно від варіанту виконання ця система знаходиться близько лівої або близько правої бічної грані.
У апаратів немає фронтальної камери. Робити селфі-знімки власники зможуть за допомогою основної камери, використовуючи тильну секцію гнучкого дисплея як видошукач.
Huawei розмірковує над смартфонами з дисплеєм, що «розтягується» (фото)
Крім того, на патентних зображеннях не проглядається сканер відбитків пальців. Імовірно, він буде інтегрований безпосередньо в область екрану.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас