ПриватБанк запровадив кредитні канікули для позичальників “Житло в кредит” та “Авто у розстрочку”, які зазнають труднощів через пандемію коронавірусу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк запровадив кредитні канікули для позичальників “Житло в кредит” та “Авто у розстрочку”, які зазнають труднощів через пандемію коронавірусу

Особисті фінанси
16
В чинних економічних умовах, спричинених наслідками пандемії, ПриватБанк запровадив додаткові “кредитні канікули” для позичальників програм кредитування “Авто в розстрочку”, “Житло в кредит” та “Кредит під заставу нерухомості”.
“Кредитні канікули“ надаються банком клієнтам, що стикнулися з фінансовими труднощами (звільнення, відпустка за свій рахунок тощо) через обмеження, пов’язані з карантином. Такі клієнти матимуть право на перенесення строків усіх чергових платежів до 31 липня 2020 року з відповідним укладанням додаткових угод до кредитного договору чи договору лізингу після завершення карантину.
Для оформлення “кредитних канікул” за програмами “Авто в розстрочку”, “Житло в кредит” та “Кредит під заставу нерухомості” достатньо заповнити заявку на сайті банку.
Нагадаємо, у період карантину для фізичних осіб доступна більшість кредитних програм ПриватБанку. Розміри кредитних лімітів на картках та програм розстрочки регулюються банком з урахуванням економічної ситуації, кредитної історії позичальників та на принципах, що визначені публічною офертою.
Згідно з законом № 533-IX від 17 березня 2020 року, у разі виникнення у клієнтів проблем з обслуговуванням боргу, пов’язаних з епідемією та карантином, ПриватБанк не застосовує штрафів і пені за прострочення платежів.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас