Як ФК Dinero полегшує кредитні зобов’язання "проблемним" клієнтам? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як ФК Dinero полегшує кредитні зобов’язання "проблемним" клієнтам?

Особисті фінанси
47
Через подовження карантину і втрату окремими позичальниками платоспроможності ФК Dinero розробила низку заходів, спрямованих на стабілізацію фінансової ситуації клієнтів. Черговим кроком після реструктуризації боргів і «кредитних канікул» стало списання штрафних санкцій від 30 до 100%.
У Dinero з розумінням ставляться до складної ситуації, в якій через обмежувальні заходи, пов’язані з пандемією, опинились клієнти компанії. Тому розбираючи індивідуально кожний випадок, тут готові спростити позичальникам обслуговування кредитів, запропонувати їм зручний графік погашення або навіть списання частини відсотків за позикою.
Що пропонують в Dinero у випадках, коли заборгованість накопичилася через об’єктивні причини:
1. Реструктуризацію боргу, тобто зміну умов по кредиту на більш прийнятні для клієнта, враховуючи його фінансове становище. Наприклад, суму заборгованості розділяють на декілька платежів, які треба буде вносити в довший проміжок часу (але не більше 3-х місяців).
2. Списання від 30 до 100% штрафних санкцій, які були накопичені до 29.02.2020 включно.
3. Укладання індивідуальних умов повернення боргу за наявності доказів про хворобу, втрату роботи тощо.
Команда Управління стягнення боргів також приймає дзвінки та звернення від клієнтів, які зрозуміли, що не можуть виконати фінансові зобов’язання, та консультують їх щодо найкращого шляху вирішення питань заборгованості.
ФК DINERO завжди йде назустріч клієнтам, тому від них також очікується розуміння того, що борги потрібно повертати. Чим швидше клієнти привчаться до фінансової дисципліни, тим більше можливостей отримає від компанії в рамках генерації більш зручного та доступного продукту. Дисципліновані позичальники, що зменшуть заборгованість, можуть завжди розраховувати на додаткові бонуси від ФК DINERO.
Якщо вчасно почати діалог, у факті заборгованості не буде нічого страшного. Цивілізовані фінансові компанії підтримують своїх клієнтів і допомагають закрити борги.
У разі прострочення виплат звертайтеся в Службу підтримки за телефонами: 067 326 2233; 073 326 2233; 050 326 2233, щоб оформити пролонгацію. Скористайтеся можливістю позитивно вирішити питання з заборгованістю.
Бережіть себе, а ми потурбуємося про ваш фінасовий спокій!
За матеріалами: Dinero.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас