Укргазбанк пропонує онлайн поповнення кредиток без комісії та дистанційний сервіс погашення кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк пропонує онлайн поповнення кредиток без комісії та дистанційний сервіс погашення кредитів

Особисті фінанси
90
Під час карантину важливо, щоб якомога більше українців залишалися вдома, але при цьому мали безпечний доступ до актуальних банківських сервісів.
Для зручності клієнтів Укргазбанк пропонує онлайн сервіс поповнення його кредиток з платіжних карток будь-якого українського банку. При чому без додаткових витрат або комісій.
Скористатись цим сервісом дуже просто, бо на поповнення кредитки Укргазбанку треба не більше 1 хвилини. Для цього достатньо перейти на сторінку сайту банку «Поповнення кредитних карток без комісії», заповнити необхідні поля онлайн-форми та підтвердити переказ. Все, гроші вже зараховані на кредитку. Спробуйте, адже це – просто, зручно та безпечно!
Дистанційний сервіс поповнення кредитних карток максимально безпечний. Усі без виключення онлайн транзакції здійснюються за технологією 3D Secure, що забезпечує максимальний рівень безпеки операцій.
Крім цього, Укргазбанк має також сервіс дистанційної сплати регулярних платежів за кредитами. Будь-то автокредит чи іпотека – байдуже. Адже більше не потрібно йти до відділення – достатньо просто поповнити на необхідну суму платежу за кредитом вашу «Еко-картку», відкриту при оформлені позики, а банк самостійно спише поточний платіж на користь погашення кредиту.
Варто зазначити, що списання коштів з картки на погашення кредиту здійснюється виключно із залишку власних коштів. У разі надлишку коштів на карті, договірне списання здійснюється виключно у розмірі платежу для погашення заборгованості за кредитом у звітному періоді (надлишок власних коштів залишається на рахунку). При цьому, списання коштів з карти клієнта на дострокове погашення кредитної заборгованості за кредитом не здійснюється.
Тож не дивно, що в умовах карантину суттєво збільшилась кількість користувачів онлайн-сервісів Укргазбанку, зокрема мобільним додатком – «ЕКОбанк онлайн». Бо, це дійсно зручний інструмент керування власними фінансами без візитів до банку. Тож, щоб мати цілодобовий доступ до своїх рахунків, достатньо просто завантажити «ЕКОбанк онлайн» у свій смартфон тут. Це – ваша безпека, можливість залишатися вдома, при цьому, не втрачаючи зв’язок в вашим банком.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас