Повідомлення про скасування проведення річних загальних зборів учасників АКБ «Індустріалбанк» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Повідомлення про скасування проведення річних загальних зборів учасників АКБ «Індустріалбанк»

Особисті фінанси
57
ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК»!
Повідомляємо про скасування проведення річних загальних зборів учасників ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ІНДУСТРІАЛБАНК», скликаних на 28 квітня 2020 року.
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ІНДУСТРІАЛБАНК» (надалі по тексту – Банк), місцезнаходження: 01133, Україна, місто Київ, вулиця Генерала Алмазова, будинок 18/7, повідомляє, що 19.03.2020 р. у загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку та на власному веб-сайті Банку було розміщено і надіслано (через депозитарну систему України) учасникам Банку персональні повідомлення про проведення річних загальних зборів учасників Банку, скликаних на 28 квітня 2020 року.
Зважаючи на проведення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) та з метою уникнення ризиків для життя і здоров’я учасників Банку, забезпечення їх гарантій на прийняття участі в річних загальних зборах учасників Банку, керуючись вимогами Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID – 19)» від 30.03.2020 № 540-IX,
Наглядова рада Банку прийняла рішення:
1. Річні загальні збори учасників АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК», скликані на 28 квітня 2020 року, скасувати.
2. Повідомлення про проведення річних загальних зборів учасників АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» 28 квітня 2020 року, розміщене 19 березня 2020 року у загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (https://stockmarket.gov.ua), на власному веб-сайті АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» (https://industrialbank.ua/ua/about/participants-meeting) та надіслані учасникам Банку персональні повідомлення (через депозитарну систему України), спростувати.
3. Нову дату проведення річних загальних зборів учасників АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» буде визначено Наглядовою радою АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» після офіційного закінчення карантину, в порядку встановленому чинним законодавством України. Звертаємо увагу, що про нову дату, час і місце скликання річних загальних зборів учасників АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» буде повідомлено у спосіб та в строки передбачені чинним законодавством України, після закінчення періоду карантину.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас