Робота після пандемії: 74% компаній готові перевести частину працівників на дистанційну роботу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робота після пандемії: 74% компаній готові перевести частину працівників на дистанційну роботу

Особисті фінанси
34423
У багатьох великих компаніях почали розмірковувати над переведенням частини працівників на постійну дистанційну роботу після закінчення пандемії COVID-19. Це допомогло б підприємствам скоротити витрати.
Консалтингова фірма Gartner провела опитування 317 фінансових директорів. Виявилося, що 74% компаній згодні перевести до 5% персоналу на постійну віддалену роботу.
Водночас приблизно чверть директорів готові перевести 20% штату на роботу з дому після закінчення пандемії, повідомили в Gartner.
За словами віцепрезидента Gartner з питань дослідження фінансової діяльності, директори зрозуміли переваги віддаленої роботи. Крім того, отримані результати показують, який вплив матиме пандемія на способи ведення бізнесу.
Робота після пандемії: 74% компаній готові перевести частину працівників на дистанційну роботу
Переведення співробітників на віддалену роботу стане виходом для багатьох компаній, які зіштовхнулися з фінансовими проблемами і змушені заощаджувати. Також це дозволить не скорочувати персонал і звести до мінімуму негативні наслідки пандемії.

Довідка Finance.ua:

  • В Україні у зв’язку з карантином тимчасово призупинили свою діяльність 29% компаній, тоді як 6% повністю закрили свій бізнес.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн

За матеріалами:
The page
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас