ПУМБ обраний фінансовим партнером Укрпошти на закупівлю 500 автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ обраний фінансовим партнером Укрпошти на закупівлю 500 автомобілів

Особисті фінанси
43
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) обраний фінансовим партнером найбільшого національного оператора поштового зв’язку Укрпошта для надання лізингових послуг терміном на 3 роки.
Банк став переможцем внутрішнього конкурсу компанії і тепер буде супроводжувати угоду щодо оновлення автопарку на закупівлю п’ятисот нових легкових автомобілів марки FIAT Doblo Maxi у постачальника ТД «Укрлада» (Італ Моторс) із загальною сумою контракту в майже 8,5 млн євро, з яких 6,4 млн євро склала сума фінансування банком ПУМБ.
Послуги фінансового лізингу ПУМБ почав надавати ще два роки тому, визначивши для себе основні напрямки – легкові та вантажні автомобілі, сільськогосподарська техніка, спецтехніка та залізничні вагони.
«ПУМБ довго і ретельно опрацьовував цей проект, а рішення про фінансування було прийнято в складний для всієї країни період, пов’язаний з епідемією і карантином. Ми добре вивчили наших партнерів, тому довіряємо їм і віримо в успішну реалізацію нашої лізингової угоди і в активний розвиток інших спільних проектів» – підкреслив заступник Голови Правління Артур Загородников.
Купівля автомобіля – перший важливий крок Укрпошти до запуску національного проекту пересувних відділень, спрямованого на доставку пенсій, соціальних виплат, пошти та кореспонденції в населені пункти з кількістю жителів до 2000 осіб.
За словами Голови Правління ПУМБ Сергія Черненка, ПУМБ перший комерційний банк, який буде супроводжувати угоду такого загальнонаціонального та водночас соціального значення: «Контракт такого масштабу між комерційним банком і найбільшою національною компанією не тільки свідчення високої довіри з боку держави та підтвердження стабільності ПУМБ. Це також важлива подія для всього ринку,що говорить про зрілість української фінансової системи, для якої характерна наявність чесної конкуренції».
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас