Державний Укргазбанк збільшив свій прибуток у 6 разів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державний Укргазбанк збільшив свій прибуток у 6 разів

Особисті фінанси
52
У першому кварталі 2020 року державний Укргазбанк заробив 340 млн грн чистого прибутку. У той час, коли прибуток за аналогічний період попереднього року склав 54,3 млн грн.
«Важко оцінювати ці три місяці, оскільки березень кардинально змінив плани кожного. Та все ж зараз головне завдання банків – утримувати фінансову стабільність України, бути її надійною, непорушною опорою. Саме банківські установи першими прийдуть на допомогу бізнесу та українцям, які зустрінуться з наслідками карантину один на один. А для цього у Укргазбанку є міцний запас ліквідності та капіталу, нові лояльні умови для співпраці, актуальні для клієнтів продукти та сервіси, сучасні та безпечні дистанційні канали доступу до них і безмежне бажання якнайшвидше повернутися до звичного життя і продовжити працювати заради розвитку економіки нашої держави», – зазначив голова правління Укргазбанку Кирило Шевченко.
Навіть під час карантину державний Укргазбанк продовжує активно підтримувати український бізнес, а тому першим серед банків перетнув позначку у 100 позичальників у президентській програмі підтримки підприємців «Доступні кредити 5-7-9%». Наразі вже більше 120 підприємців отримали кредити на розвиток свого бізнесу.
Нагадаємо, прибуток Укргазбанку за 2019 рік перевищив 1 млрд грн.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас