Укргазбанк продовжує збільшувати портфель торговельного фінансування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк продовжує збільшувати портфель торговельного фінансування

Особисті фінанси
35
Укргазбанк продовжує підтримувати зовнішньоекономічну діяльність своїх клієнтів, тож стабільно нарощує свій портфель угод торговельного фінансування. Так, за результатами першого кварталу поточного року обсяг таких угод збільшився до понад 14 млрд грн, що на 30% більше, ніж на початку січня.
Така стрімка динаміка свідчить про високу ефективність роботи банку за цим напрямом, здатність швидко реагувати на актуальні потреби клієнтів та адаптуватися до роботи у нових реаліях.
Варто також зазначити, що основними складовими зростання портфеля торговельного фінансування Укргазбанка у першому кварталі стала підтримка таких угод від ЄБРР за програмою TFP (Програма підтримки торгівлі), укладання еко-угод з торговельного фінансування для клієнтів, відкриття та використання нових «чистих» лімітів від іноземних банків та контрагентів, а також удосконалення діючих продуктів банку, таких як митна гарантія, гарантія розстрочки оплати ПДВ, експрес гарантія без застави тощо.
Нарощування обсягів торговельного фінансування дозволить УКРГАЗБАНКУ й надалі посилювати підтримку та фінансування зовнішньоекономічних проєктів його клієнтів незалежно від їхніх масштабів.
Зокрема, нині найменша угода була на суму менше 1 тисячі гривень, а найбільша – на понад 20 млн доларів США.
Нагадаємо, у грудні минулого року Укргазбанк вдвічі збільшив ліміт торговельного фінансування від ЄБРР за програмою TFP до 80 млн доларів США.
А ще – вже другий рік поспіль Укргазбанк входить у ТОП-3 номінації «Найкращий банк у Східній Європі» з торговельного фінансування.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас