Українці розмістили на ЕКОдепозиті вже понад 4 млрд грн заощаджень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці розмістили на ЕКОдепозиті вже понад 4 млрд грн заощаджень

Особисті фінанси
62
Попри карантин кількість українців, які довіряють свої заощадження державному Укргазбанку й одночасно піклуються про екологію України постійно збільшується. Так, на «ЕКОдепозиті» в Укргазбанку, кошти якого спрямовуються на фінансування проєктів із захисту довкілля, вже розміщено понад 4 млрд грн. Таким чином, заощадження українців не лише безпечно зберігаються у надійному банку, а й «працюють» на покращення екології України, навіть у період дії обмежувальних заходів.
«Гроші мають працювати постійно. А тим паче зараз, коли більшість людей змушені тимчасово лишатися вдома, аби вберегтися від вірусу та запобігти його розповсюдженню. Тож, поки українці на карантині, їхні гроші не тільки приносять їм вкрай потрібний зараз додатковий дохід, а й роблять реальний внесок у покращення екології країни. Усі розміщені на «ЕКО-депозиті» кошти ми спрямовуємо виключно на фінансування «зелених» проектів. А приголомшлива статистика зростання коштів за цим вкладом свідчить про те, що наші громадяни – не лише відповідальні, але й залишаються екологічно свідомими, навіть не зважаючи на зовнішні обставини, у яких ми всі разом зараз живемо та працюємо», – зазначив Голова Правління Укргазбанку Кирило Шевченко.
Кожен вкладник, відкриваючи «ЕКОдепозит» в Укргазбанку, робить практичний внесок в еко-модернізацію країни, бо розміщених коштів наразі вже досить для фінансування майже 119 енергоефективних проектів. А це – щорічне скорочення викидів СО2 на 141,7 тис. тонн, вироблення на 200,1 млн квт*год на рік більше «зеленої» електроенергії для потреб майже 80 тис. українських сімей, а також заміщення використання викопного палива на 162,4 тис. Гкал для опалення більше 47 тис квартир.
Звертаємо увагу, що поповнити або пролонгувати депозитний вклад в Укргазбанку можна не виходячи з дому – через Контакт-центр у режимі 24/7. Отримати більше інформації щодо умов «ЕКОдепозиту» можна тут.
А ще хочемо нагади, що під час карантину керувати власними фінансами в Укргазбанку та мати цілодобовий доступ до наших актуальних на часі банківських продуктів та сервісів краще через дистанційні канали, зокрема, мобільний додаток ЕКОБАНК ОНЛАЙН, Контактний центр, Інтернет клієнт-банк для юридичних осіб. Тож, підключайтеся, користуйтесь та залишайтеся вдома заради безпеки.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас