СГ "ТАС" посіла перше місце за обсягом виплат з ОСЦПВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" посіла перше місце за обсягом виплат з ОСЦПВ

Особисті фінанси
36
Моторне (транспортне) страхове бюро України підвело підсумки роботи ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за ІV квартал 2019 року.
За даними МТСБУ, найбільше відшкодувань автомобілістам здійснила Страхова група «ТАС». Так, за 4317 страховими випадками страховиком було виплачено сумарно понад 78,69 млн грн відшкодувань, що є найвищим показником на ринку та на 31,7% перевищує обсяг відшкодувань за полісами ОСЦПВ, виплачених компанією, що посіла другу сходинку відповідного рейтингу.
В цілому за останні три місяці минулого року вітчизняними страховиками було врегульовано близько 38,8 тисяч вимог потерпілих за полісами обов’язкової «автоцивілки», за якими було виплачено сумарно 705,2 млн грн страхових відшкодувань.
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже давно посідає місце безперечного лідера ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників як за обсягом залучених премій, так і за сумою виплачених відшкодувань.
Залишається додати, що середній строк врегулювання СГ «ТАС» збитків за полісами ОСЦПВ за підсумками минулого року склав 19 днів. Загалом в 2019 році компанією було врегульовано 15818 страхових випадків. При цьому, за даними МТСБУ, СГ «ТАС» вже багато років поспіль входить до числа страховиків, що найшвидше врегульовують страхові випадки за полісами обов’язкової «автоцивілки», виплачуючи страхові відшкодування в термін, що значно менший, аніж передбачений законодавством.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас