Держгеонадра запустили єдиний центр розрахунку вартості спецдозволів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держгеонадра запустили єдиний центр розрахунку вартості спецдозволів

Казна та Політика
215
Державна служба геології та надр створила єдиний центр розрахунку вартості спецдозволів, на який будуть покладені функції, які раніше виконували три окремі установи: УкрДГРІ, Геолекспертиза та Геоінформ.
Про це повідомляє пресслужба Держгеонадр.
“Державна служба геології та надр України на базі ДНВП “Державний інформаційний геологічний фонд” створила єдиний центр розрахунку вартості спецдозволу, який об’єднає функції, які раніше надавали три окремі установи — УкрДГРІ, Геолекспертиза та Геоінформ. Відтепер обчислення розміру збору, запит на перелік геологічної інформації, отриманої за кошти державного бюджету, та оцінка її вартості відбуватиметься на базі Геоінформу, в єдиному центрі геолого-економічних досліджень та експертиз”, – йдеться в повідомленні.
У відомстві висловили думку, що ця ініціатива стане кроком на шляху до створення якісних сервісних послуг та усунення штучних бар’єрів для інвестора.
“Надрокористувач зможе отримати всю необхідну інформацію в єдиному центрі протягом 14 днів. Раніше ця процедура тривала 60 днів. Також, завдяки оптимізації процесу, інвестору більше не потрібно здійснювати три окремі платежі за послугу визначення розміру збору за перелік геологічної інформації та послугу визначення її вартості, тепер це буде єдиний платіж: вартість послуг обрахунку вже буде включати в себе підбір і пошук геологічної інформації”, – розповів голова Державної служби геології та надр Роман Опімах.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас