ЕКОкредитка – один із найпопулярніших продуктів серед клієнтів Укргазбанка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЕКОкредитка – один із найпопулярніших продуктів серед клієнтів Укргазбанка

Особисті фінанси
61
У період карантину та тимчасової непрацездатності переважної більшості підприємств країни, питання доступу до фінансових ресурсів стає все більш актуальним. Тож, не дивно, що саме зараз клієнти Укргазбанку відчули усі переваги кредитної карти – «ЕКО-кредитки», яка дозволяє отримати кредитний ліміт до 300 000 грн та можливість користуватися кредитними коштами безкоштовно протягом 30 днів пільгового періоду.
Однією з безперечних переваг цієї кредитки є те, що замовити її можна онлайн у мобільному додатку «ЕКОБАНК НЛАЙН» не виходячи з дому.
Стати власником «ЕКО-кредитки» та отримати кредитний ліміт дуже просто. Для цього достатньо зареєструватися в мобільному додатку і заповнити онлайн-анкету. Все – за кілька хвилин надійде СМС із сумою погодженого ліміту, а сама картка вже чекатиме свого власника у відділенні.
Особливо до вподоби користувачам «ЕКО-кредитки» її «чесний» пільговий період. Тобто, при непогашенні заборгованості протягом 30 днів, проценти за користування кредитним лімітом почнуть нараховуватися, починаючи з 31 дня і тільки на залишок заборгованості, який залишився на 30-й день.
Наразі кредитні картки для щоденних розрахунків, в тому числі у мережі інтернет, є надзвичайно затребуваними – клієнти Укргазбанку вже отримали кредитних карток з лімітами у майже 2 млрд грн.
Тож, як зазначають клієнти, основними перевагами «ЕКО-кредитки» є її кредитний ліміт до 300 000 грн, 30 днів «чесного» пільгового періоду та можливість її замовлення онлайн у мобільному додатку. Окрім цього, користування карткою відбувається без жодних щомісячних комісій. Її можна безкоштовно поповнювати на сайті банку або в терміналах самообслуговування, зокрема і в терміналах EasyPay. Отримувати манібек до 15% за покупки в мережі партнерів за програмою лояльності, а також додатковий дохід 8% річних на власний залишок коштів.
Тож, замовляйте кредитну картку в мобільному додатку «ЕКОБАНК ОНЛАЙН» зараз і користуйтесь перевагами безпечних безготівкових розрахунків.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас