Альфа-Банк Україна оновив категорії покупок з кешбеком до 20% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна оновив категорії покупок з кешбеком до 20%

Особисті фінанси
105
Сьогодні особливо цінними є речі, які залишаються позитивно стабільними, незважаючи на події, що вирують навколо. Саме таким є оновлення категорій з підвищеним кешбеком у програмі винагород Cash’U CLUB на початку кожного місяця.
Квітневі категорії вже доступні у розділі Cash’U CLUB мобільного банку Alfa-Mobile Ukraine. Як завжди, учаснику клубу запропоновано до 10 категорій покупок, з яких можна обрати від 2 до 5 варіантів. Кількість залежить від статусу у Cash’U CLUB.
Сподіваємося, що ви скористалися порадами щодо безпечних безконтактних та онлайн-платежів під час карантину, а значить – покращили стан свого рахунку у Cash’U CLUB. Бонуси ви можете обміняти на участь у розіграшах. У цьому місяці ми як ніколи ретельно підбирали найкращі подарунки. Отже, у квітні ви можете взяти участь у нових розіграшах, де приз це:
  • робот-пилосос,
  • планшет із «яблучком»,
  • гіроскутер для міста.
    До того ж триває збір учасників розіграшів, які пройдуть у середині квітня, і хтось стане власником «яблучного» ноутбуку або річного абонементу в спортивний клуб. Ще є час приєднатися!
Разом з тим не забувайте, що Cash’U CLUB дає можливість заробляти більше кешбеку завдяки акціям. У розділі «Акційні пропозиції» на вас чекає:
  • 5% кешбеку на онлайн-покупки в інтернет-магазині мережі техніки та електроніки Eldorado.ua,
  • 5% кешбеку на розрахунки у АЗК Glusco по всій Україні.
    Отже,
  • зайдіть/встановіть мобільний додаток Alfa-Mobile Ukraine та переходьте до розділу Cash’U CLUB, де одразу побачите баланс своїх бонусів Cash’U;
  • оберіть свій кешбек у розділі «Підвищені категорії», а після цього натисніть кнопку «Використати бонуси» та «Виграти подарунки» і оберіть розіграші, що найбільше до вподоби.
    І пам’ятайте, все буде добре!
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас